December 7, 2022

Got Stuck? Prøv disse tips til at strømline din selvforbedring

title: “Klar, skyd, sigt”
forfatter:Jeff Earlywine
source_url:http://www.articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_275.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:17
kategori:selvforbedring_og_motivation
artikel:

Lyder undertitlen til denne udgave af Footprints and Monuments bekendt? Det gor den for mig pa en meget konkret made. Da jeg var teenager elskede min far og jeg at ga pa jagt. Vi jagtede det dyr, der var i sason pa det tidspunkt, og alt andet, der bevagede sig. Isar slanger, men det er en anden historie.
Pa en jagttur stod min far og jeg omkring 30 meter fra hinanden og ventede pa, at en bestemt fugl skulle flyve over.

Jeg var klar. Mit gevar var ladt. Mit sind var fokuseret. Jeg ville “skyde bedre end min far” pa denne tur. Da jeg sad i min “klar”-position, kom jeg ved et uheld til at trykke pa aftrakkeren. Boom! Da mit haglgevar affyrede et stort brag, gik det op for mig, at min pistol pegede kun et par meter fra det sted, hvor min far sad. Jeg affyrede naturligvis, for jeg sigtede, og drabte nasten min far i processen.
Jeg ser noget lignende i folks personlige og professionelle liv hele tiden. Mange gor sig selv klar med avanceret uddannelse, magtfulde tanker og indflydelsesrige venner, men de skyder, for de sigter. At sigte er en planlagningsproces, der tager tid og skal gores, for du kan skyde dig ind i et succesfuldt liv, en organisation eller et vellykket forhold.
Du sporger maske: “Jeg ved, hvordan man gor sig klar, og hvordan man skyder, men hvordan sigter jeg og skyder derefter?” Eller: “Er dette bare endnu en ovelse i at satte mal?” Nej, dette er faktisk en ovelse i livsplanlagning(Lær mere om e asultfriendfinder).

https://www.youtube.com/watch?v=VKn3_AVNB_k
For at kunne sigte skal du vide, hvor du vil hen, og hvad din passion er.
Jeg har listet flere sporgsmal nedenfor, som vil satte gang i den kreative del af dit sind og hjalpe dig med at fastlagge dit mal, sa du kan opna den form for liv, organisation og relationer, du onsker().
Livsplanlagning med nojagtigt FORMAL:

(
https://theeverygirl.com/new-relationship-advice/).